Forsendelse og Vilkår og Betingelser

Vi sender alle vores pakker med UPS fra Oslo. Leveringstiden er den samme som med posten i Danmark (1-3 arbejdsdage), men kan også tage flere dage. Fragtomkostninger beregnes ud fra hvor i Danmark salonen ligger og vægten på pakken. Expresspakker, som typisk er fremme den efterfølgende dag inden kl. 12 (hvis du bor i en større by) koster lidt mere og beregnes ud fra vægt og hvor i Danmark du befinder dig.

Når pakken er afsendt får du en bekræftelsesemail med trackingnummer, så du hele tiden kan følge din pakke. Great Lengths er ikke ansvarlige for eventuelle forsinkelser hos UPS. Bestillinger som foretages inden kl. 14.30 afsendes samme dag. UPS afhenter pakken mellem kl. 15.00 og 16.00 hver dag. Modtager vi en bestilling efter kl. 15.00 vil vi gøre vores bedste for at nå at få pakken med samme dag, men vi kan ikke garantere noget.

Din bestilling vil normalt blive behandlet inden for 24 timer på normale arbejdsdage. Du kan være helt tryg, når du handler på www.greatlengths.no. Dine personlige oplysninger som benyttes til at gennemføre købet, bliver gemt uden mulighed for adgang af tredjepart.

Vi tilbyder Klarna og betaling med kort eller faktura. NB: Nogen kan være låst til forhåndsbetaling.

Vi forsøger altid at give så korrekt information som muligt på www.greatlengths.no.
Vi tager alligevel forbehold for eventuelle fejlagtige informationer vedrørende priser eller produkter.
Bestiller du en vare som viser sig at være udsolgt, forbeholder vi os retten til at annullere bestillingen eller eventuelt tilbyde et alternativ, som du har mulighed for at acceptere eller afvise.

Vid rebounds ska produkt stedfortræder oanvänd och afkast Nera med en udfyldt returschema till: Great Lengths Scandinavia, Bygdoy Allè 23, 0262 Oslo.  

Great Lengths kan inte att garanteret färgåtergivningen i vores webshop anlægger til 100% det kan afhænge af din web Lasar.

    
Top -